over de Lessenaar lamp

In een maar liefst 44 cm breed armatuur staan 24 'SMD 5050' LED’s (die elk weer uit 3 led's zijn opgebouwd, dus eigenlijk 72!) van het premium merk YPHIX® klaar om jouw muziek in het zonnetje te zetten. Met een verwachte levensduur van 30.000 uur van kun je daar héél veel muziek mee spelen! Mocht je dat aantal uren echt halen, en de lichtopbrengst zou minder worden, stuur dan de lamp terug en wij zetten er nieuwe LED’s in, klaar voor de volgende 30.000 uur. De kleurtemperatuur van het licht is 3000 K (ook leverbaar in 2700, 4000 of 6000K, wil je dit dan kun je dit aangeven tijdens de bestelling bij 'uw commentaar' ). Bij deze foto zijn de schotjes tussen de ledjes (ter voorkoming van lichthinder voor anderen) weggelaten om de led's beter te laten zien.

De behuizing van de LED’s is uit één stuk aluminium gemaakt, want hoe beter de LED’s de toch al geringe warmte die ze afgeven kunnen kwijtraken, hoe langer ze meegaan. De behuizing wordt nooit heter dan handwarm.

De flexibele hals van de lessenaar lamp wordt speciaal voor Primavista gemaakt door Carniaflex

 

 

 

 

De gepatenteerde klem kan op alles klemmen, als het maar niet dikker is dan 21 mm. Door de slimme uitsparing kan de klem over het ‘harpje’ van vouwlessenaars geplaatst worden, waardoor de lamp stabiel rust op de dwarsstangetjes. Geen omvallende lampen meer halverwege een moeilijke passage! De schroef is zo ontworpen dat de klem letterlijk ‘in een handomdraai’ vast zit op de lessenaar. Ook deze schroef wordt speciaal voor Primavista geproduceerd, door de firma Metatech . Alle onderdelen zijn van metaal gemaakt (aluminium, rvs, messing): constructieve delen uit kunststof zijn bij ons taboe!

Need a light? Just plug in to your neighbour! Geen gedoe meer met eindeloze
hoeveelheden snoeren die allemaal naar een centraal punt moeten. Tot 8 lampen kun je doorverbinden naar elkaar*, waarbij de individuele schakelaars of dimmers gewoon blijven werken. Dus de buren houden hun licht als jij jouw lamp uitzet of dimt.

* Behalve de lamp met dimmer èn schakelaar, die kan niet doorgelust worden